Den rigtige gyldne pige: Sophie Marinova-genfødt Cleopatra Foto / VIDEO

Sophie Marinovas folkadeika er dækket med guld svarende til skatte i den thrakiske grav. Mens han deltager i et diskotek i Blagoevgrad, kaster den romerske Nattergale sine fans i en trillebør med en ekstravagant vision.

Sofka klædt, lavet op og sat på tilbehør, som den egyptiske hersker Cleopatra. Marinova bringer et billede, som hun kan misunde, og Eli .abeth Taylor spillede en gammel skønhed i filmen med samme navn.

Sophie trak på endeløs eyeliner, satte på en kejserinde kjole og gik ud for at underholde sine fans med hitet “old woundsounds”, “My Sunshine” og andre. Det mest slående indtryk, sandsynligvis på grund af glansen, er lavet af den enorme mængde guld, som Marinava dekorerer.

 

Guld tiara, guld halskæde, guldring, guld armbånd og ur… samlingen er virkelig imponerende, og dens fans spekulerer umærkeligt på, hvordan Sofka formår at modstå vægten af så meget ædle metaller.

Ved et uheld eller ej frigav Sophie for en måned siden sit nye stykke, der kaldes… “Mit guld.“

“Jeg navngav denne sang til ære for de mennesker, jeg sætter pris på og elsker. Jeg vil også overraske fans med tekster, musik, vision,” kommenterede Marinova og påpegede, at sangen oprindeligt blev kaldt “dine øjne””

 

Med en stor mængde guld af natur vises Roma Nightingale ikke kun på klubforestillinger, men også i hans daglige liv. For et år siden, paparazzi “Bulgarien i Dag” fanget Marina for at spise duner i den hovedstad, som er generøst udstyret med ædle metaller” Golden motiver, i tillæg til de traditionelle steder, såsom hænder og hoved, var endda på hendes sko og negle. Det eneste mysterium er, at hun er så forgyldt i sengen, men derfor kan kun mændene i hendes liv tale. En rigtig gylden pige-Sofka! For at holde hende i LIVE og godt.