ET FRISK PUST

Frank og Jill Roffers købte deres hjem fra 1930 ‘ erne i et Edina, Minnesota, historisk distrikt, hvor du ikke kunne rive et hus ned—du kunne kun foretage forbedringer. De originale vinduer svigtede på flere konti: ruderne blev forværret; reb-og-remskivesystemerne var defekte; udstyret var plettet og forældet. Mange af dem ville ikke åbne, og de var meget vanskelige at rengøre. De cremefarvede udvendige var ikke attraktive, så parret besluttede at erstatte dem for at forbedre udseendet, effektivitet, og nydelse af deres hjem.

En Perfekt Pasform
Parret var imponeret over Kolbes Forgent-serie-en holdbar serie af vinduer, der passer til deres budget såvel som stilen i deres hjem. Forgent-seriens produkter var designet til styrke, ydeevne og energieffektivitet og var et ideelt valg til roffers’ udskiftningsprojekt. Midnight udvendige farve ville også give den rene, opdateret look, de ønskede.

“Vi valgte Kolbes Forgent-serie, fordi den var overkommelig—vi var nødt til at gøre hele dette hus,” siger Frank. “Vi havde andre erfaringer med Kolbe-vinduer, så vi forstod kvaliteten og stolede på mærket. Vi er helt glade.”

Forberedelse
Det 3.100 kvadratmeter store murstenshjem i klassisk stil havde oprindeligt dobbeltrude med enkelt rude med ægte delte lites og stormvinduer på ydersiden. Ved udskiftning af vinduerne blev de originale rammer efterladt intakte, og huller, huller og udsparinger fra tidligere udstyr blev udfyldt for en lufttæt tætning, før de nye vinduer blev installeret. De fleste af vinduerne blev erstattet med dobbelt hungs med dobbelt rude glas og ydeevne delt lites på den øverste skærf.

Større, Lysere, Bedre
I køkkenet, franske indgangsdøre til terrassedøre erstattede en enkelt svingdør for en større åbning, ekstra lys, og lettere adgang til det udendørs opholdsrum. En karnap tilføjer dimension og arkitektoniske detaljer.

Jill tilbød, ” hvad jeg bedst kan lide ved disse nye vinduer er, hvor smukke de er. Vi har en ny dør i køkkenet, og det får køkkenet til at virke så meget større. Det er min yndlings ting.”

Jill tilføjede, ” at have vinduer, der fungerer, der åbnes… de er rene, de er lyse; det har ændret det dramatisk for mig. Det er som at have et nyt hus.”

Kolbe-Oplevelsen
Roffers var meget tilfredse med processen og deres erfaring med kolbe Gallery Tvillingebyer. “Erfaringen med at arbejde med Kolbe har været god,” siger Frank. “Der er et galleri her i vores samfund. De kom ud og målte vores vinduer, gav os estimater … gav os muligheder for forskellige stilarter og kom med nogle rigtig gode forslag til, hvad vi kunne bruge, og hvad vi havde brug for. Og vi nød oplevelsen med at arbejde med det team, ” fortsætter Frank.