Hvor mange børn fra Plovdiv vender tilbage til klassen i morgen med en test

Yderligere 1.132 børn fra lønklasse 1 til lønklasse 4 i Plovdiv-regionen vender tilbage til skolen i morgen, efter at deres forældre har beregnet og erklæret deres samtykke til at blive testet for covid efter udløbet af den oprindelige periode. Tilbagevenden til klasseværelset, forudsat at der blev leveret et sikkert miljø, begyndte en masse mandag og tirsdag, og på det tidspunkt var forældrene til 55, 18% af børnene fra den indledende fase i dette område enige. I morgen vil der være en anden test i henhold til reglerne.

I Plovdiv afholdes det i yderligere 65 nye klasser, der vender tilbage til klasseværelserne, efter at andelen af villige forældre i dem har overskredet 50%.

I dag distribuerer den regionale uddannelsesafdeling 59 flere kasser med 20 prøver, hvilket koster 1.180 børn ekstra. Skoler har også en reserve på 10%, tilføjede lederen af den regionale afdeling for uddannelse Antoinette Krastanova.

Plovdiv-regionen har det nødvendige beløb til undersøgelsen mandag.

Det forventes, at det til enhver tid også vil blive inkluderet i leveringsplanen for de næste forsendelser med antigene sparsomme test, som vil sikre processen i yderligere to uger fremover. Som Maritsa skrev, ankom 359.000 enheder til bchk-basen i Lo .en i går, som allerede er blevet distribueret over hele landet.