Immunolog: lægemidler til COVID er ikke et universalmiddel, og du kan ikke kun stole på dem

Lægemidler mod COVID-19 vil ikke være et universalmiddel og kan ikke fuldt ud stole på deres virkning. De har en lovende effekt hos ældre, kronisk syge eller dem med mindst en samtidig sygdom. Dette blev sagt af lektoren. Sne .hina Mikhailova, immunolog på “Ale .ander” hospitalet, foran BNT.

Deres effektivitet er højest, når de tages i de første dage efter infektionens begyndelse, op til 5 dage maksimalt fra symptomernes begyndelse. De høje omkostninger ved disse lægemidler diskuteres, forklarede immunologen.

Ifølge hende er der ingen etableret terapi til behandling af coronavirus, som anvendes og er yderst effektiv, da selv Remdesivir og blodplasma i nogle tilfælde ikke virker.

“Hidtil er vaccinen virkelig den mest effektive. I øjeblikket dominerer Delta-varianten. Selvom der ikke er nogen influen .aepidemi, glæder jeg mig over placeringen af influen .avaccinen,” tilføjede lektoren. Sne .hina Mikhailova.

Ifølge hende, er der er ingen kontraindikationer for indførelsen af influenza vaccinen før eller efter immunisering mod COVID-19, mens der bør være mindst to uger mellem to vaccinationer.

Begge infektioner i de indledende faser er de samme-feber, svaghed, ondt i halsen, lumbal assoc. Sne .hina Mikhailova.

Ifølge hende er tab af smag og lugtesans ikke længere et så almindeligt symptom.

Effekten af at indføre et grønt certifikat vil være synligt over tid, hvorfor denne bølge også er så langvarig, sagde do… Sne .hina Mikhailova.