NATE BERKUS OG JEREMIAH BRENT SMELTER SAMMEN TIDLØSE MINDER MED MODERNE OPGRADERINGER I HGTV-SHO AND

Hvis du leder efter et nyt Sho.at besætte over, ser ikke videre end Nate Berkus og Jeremiah Brents nyeste HGTV renovering serie, “The Nate og Jeremiah Home Project.”Sho .et spiller Minnesota-indfødte Berkus og hans mand, Brent—fremhæver deres mission for at hjælpe familier med at ombygge deres hjem, mens de bevarer minder, der ofte er nære og kære for deres hjerter. Brent ‘s følelser og vision, sammen med Berkus’ forskning og teknik, skaber en fremragende dikotomi inden for Sho .et.

De seks-dels docuseries centrerer om ejendomme i ne.York City-området, hvor duoen rådgiver familier om beslutningen om at beholde, gendanne eller donere sentimentale stykker fra deres hjem. Efter at have valgt de stykker, der skal bo, ombygger de to designere ejendommen—med vilje inkorporerer de resterende stykker, som ejerne har opbevaret. Parret ønsker at ære, hvad hver familie holder tæt på dem, mens de også forny ejendommen som helhed for at passe til hver families behov.

Ved at lære hver klient og deres familie at kende på et personligt plan håbede de to designere at omdanne hver ejendom på en måde, som familien forstår personligt. Berkus og Brent ønskede at forestille sig hver ejendom anderledes end den foregående, skabe rum, der er helt unikke for hver klient.

Og når vi taler om familie, bortset fra ombygning og design, er seerne også i stand til at få et glimt af designernes personlige liv i Westest Village. Parret ønskede, at Sho .et skulle udforske det unikke i deres egne familier og dybe personlige liv.