Pas på! Dette er fugitivesodiac-flygtningene.

Enhver person, der er i et seriøst forhold, er hemmeligt eller tydeligt bange for utroskab og forræderi fra en partners side. Astrologer anbefaler at have en på dit sind med disse flere stjernetegn, fordi de har tendens til at svinge.

Fisk opfører sig inkonsekvent

Repræsentanter for dette stjernetegn er i stand til at skjule deres forræderi, selvom utroskab fra deres side skyldes manglende opmærksomhed.

Tvillinger har altid et alibi.

Tvillingerne snyder kun, hvis de ikke har nogen chance for at blive fanget eller ligeglade med det nuværende forhold. Når de ændrer sig, bliver de meget listige, de tænker så hurtigt som muligt og følger deres enhver bevægelse. Og de beder deres venner om at beskytte dem og lyve for dem. Når de er sikre på, at de ikke bliver fanget, opfører de sig roligt. Hvis du har forberedt en fælde for dem og stillet uventede spørgsmål, så har du en stor chance for at fange dem i et trin, skriver standartnews.com .

Leo elsker udfordringer

Som regel er løver drevet af lidenskab og kærlighed udfordringer. De holder en partner, men ofte vil de Prøve noget nyt. I tilfælde af utroskab foregiver de, at alt er fint. De, der er født under dette tegn, bliver straks ideelle partnere: en mand forkæler sin elskede, og en kvinde koger sin partners yndlingsretter og ser altid blændende ud. Leo vil aldrig indrømme sin utroskab-selvom du fanger ham på farten, vil han stadig argumentere og forsikre dig om, at dette ikke er, hvad det ser ud til.

Vægten opfører sig som teenagere i kærlighed

Vægten kan også snyde, men deres forræderi tyder på, at de er blevet forelsket igen. I sådanne tilfælde opfører repræsentanter for dette stjernetegn sig som teenagere. De tager ofte et bad, skifter tøj og ser på hinanden i spejlet. De gør alt for at skjule deres affære, men hvis partneren finder ud af sandheden, så vil Libra sige, at det bare flirtede.

Skytten snyder på grund af manglen på nærhed

Bueskytter kan bedrage deres soulmate, hvis de er ulykkelige, eller når de mangler fysisk intimitet i et forhold. Mænd filosoferer og taler om monotoni, og kvinder kræver ligestilling. Men før deres partner er overbevist om deres mistanker, indrømmer de selv alt for ham.

Vandmanden selv indrømmer forræderi

Vandmænd kan sjældent snyde, men hvis de gør det, genkender de oftest deres partner som deres utroskab. De kan vige sig væk fra manglende interesse for et forhold, tvetydige udsagn om en fælles fremtid og tilbyder at skifte til et frit forhold eller ferie. Vandmanden kvinde vil sige, at hun har brug for venner og kommunikation, og vil opføre sig aggressivt.