Radina og Coco Kamenarov er sammen igen! Se årsag

På trods af at de brød sammen efter en lang kærlighed, kom den tidligere BNT-chef Coco Kamenarova og den smukke programleder Radina Krasnova sammen igen. Årsagen til deres møde er brylluppet til deres datter Anastasia. Arvingen giftede sig med sin mangeårige ven Yakim, som er Gogo lo Loanovs nevø, for et par måneder siden åbnede et “galleri” for deres forlovelse. Brylluppet var ekstremt beskedent og i nærværelse af kun familierne til bruden og brudgommen.

Anastasia og Yakim du tilmeldte dig hjemme, så hurtigt bragt til hovedstadsinstitutionerne, men ikke med rige dekorationer, tunge sofri og snesevis af gæster.

Datteren til Coco og Radina var ikke engang i en brudekjole. Bruden satsede på en simpel beige vinterkjole, en stilfuld frakke og en lille taske i samme sortiment. Anastasia har en let daglig makeup, og i stedet for en tung bolle rettede hun lige håret.

Brudgommen gik også klart ikke på en særlig shoppingtur til brylluppet, men satte jeans, trøjer og jakker i beige og brun på en særlig dag for at være i harmoni med Anastasia. Ved underskrivelsen demonstrerede Kamenarova og Radina Krasnova varme forhold til hinanden og tillod ikke splittelsen i deres ægteskab at ødelægge deres datters lykkeligste dag. I et af skuddene omfavnede den tidligere chef for BNT journalisten, og et stort smil skinnede på hendes ansigt.