Sådan forbedres dit Se inliv i et par enkle trin

I et langvarigt forhold er der fare for, at lidenskaben mellem dig på et tidspunkt begynder at smolde, ikke brænde. Flere måder kommer til undsætning, der vil gøre tingene i dit soveværelse varmt igen. Se på dem:

1. Tag dig tid til at lære dig selv at kende

At opdage din adfærd, vaner og tilbøjeligheder er måske ikke altid den mest sjove proces, men ignorer det ikke, fordi dybere selvkendskab giver dig mulighed for ikke kun at arbejde på selvaccept, men også for at vise mere medfølelse og kærlighed i dit forhold, skriver cosmopolitan.bg .

2. Find ud af, hvad der tænder dig.

Der er to teoretiske tilgange til rollen som nærhed (nærhed) til kvaliteten af seksuelt liv. En teori siger, at intimitet er fjenden af seksuel lyst. At du har brug for eventyr, mystik og afstand for at blive let og stærkt vækket af din partner. En anden teori siger, at intimitet er nøglen til ønsket. At du skal studere i dybden og konstant stræbe efter at kende dig selv mere. Hvad er rigtigt? Hverken den ene eller den anden. Eller begge dele. Det afhænger af, hvem du er, og hvordan du oplever seksualitet.

3. Prøv at tale beskidt og spille rollespil

 

Nogle sjove måder at slippe af med rutinen i sengen inkluderer at tale beskidt snak og rollespil under se.. Vær ikke bange for tanken om, at dette ikke er for dig. Begge kan være enklere, se .ere og mindre dumme end du tror.

4. Tal om se regularly regelmæssigt

At tale om forhold hjælper dig regelmæssigt med at håndtere problemer, når de opstår, i stedet for at lade utilfredshed ødelægge dit forhold, gør det ikke? Hvis det er nemt for dig at tale om dit forhold, vil det være naturligt og logisk for dig at diskutere, hvad der sker i sengen. Køn er også en del af et forhold…

5. Prøv at lave dig selv en ja/ nej / måske liste

Disse lister indeholder masser af se .ede sjove ting at prøve i soveværelset. Du har brug for dig og din kammerat til at udfylde dem og derefter sidde og se på, hvad der er skrevet en ad gangen. Vælg noget at prøve, ideelt set noget, som du begge har mærket “Oh, hell yeah.”

6. Tag ikke se.ud af dit sind.

Din hjerne bestemmer, hvad der er vigtigt for dig gennem en kombination af primære signaler og bevidste beslutninger. Når du tænker på Se., fortæller du din hjerne, at dette er en prioritet for dig. Denne måde vil du være i stand til at skifte lettere fra den travle medarbejder og forælder tilstand med ansvar til denne seksuelle oplevelse.

7. Fokuser på dine følelser.

Hvis du finder ud af, at din hjerne vandrer under Se., skal du stille ind på bølgen af erotik. Ansøg om fem ting, du føler, fire ting, du ser, tre ting, du hører, to ting, du smager, og en ting, du smager.

8. Tillid til Se coaching coaching

Køn coaching er ikke kun for mennesker og par, der er på randen af at bryde sammen. Faktisk kan de fleste drage fordel af dette til at opdage og acceptere deres ønsker, samt lære specifikke tip, tricks og værktøjer, der hjælper dem frit med at søge glæde og nyde det.

9. Glem ikke, at dit Se .liv er en del af dit liv.

 

Behandl den samme respekt og forståelse for vigtigheden af dit intime liv, såvel som arbejde, venskab, hobbyer, sundhed osv. Din fornøjelse er værd at bruge tid, energi og penge, er det ikke?