De forklarede, hvorfor de, der er vaccineret mod COVID-19, ender på hospitalet

Selv om det blev hævdet, at immunisering mod COVID-19 beskytter mod en svær naturligvis, at nye data fra Tyskland viste, at tilfælde af vaccination er stigende, der kommer til hospitalet, med få af disse patienter yngre end 60 år. Eksperter forklarer årsagerne til dette.

Forskere, læger i intensivafdelinger og specialister for Robert Koch Instituttet i Tyskland er enige i denne generelle konklusion: vaccination mod coronavirus effektivt beskytter vaccineret folk fra de alvorlige løbet af COVID-19 og fra døden. Ifølge Robert Koch-Instituttet, det mest seriøse ekspertorgan i Tyskland, er effektiviteten af vaccinationer for alle mennesker over 18 år i gennemsnit 72%, rapporterer Deutsche .elle.

Og de vaccinerede lider af COVID-19. Hvorfor?

Samtidig skjuler et antal eksperter ikke, at vaccinerede mennesker også lider af COVID-19. Den mest berømte tyske virologen, Dr. Christian Drosten, sagde i et interview til den ugentlige “Die Zeit”: “vi har at gøre med en pandemi, som alle bidrager til, herunder dem, der er vaccineret, dog i mindre grad.”Ifølge Drosten er Delta-mutationen af coronavirus særlig farlig, som “har en tendens til at sprede sig på trods af vaccinen.”

Selvom andelen af vaccinerede patienter med alvorlige symptomer i Tyskland vokser, er eksperter ikke i tvivl om, at vaccination hjælper meget, især de mest udsatte. Karsten Vacl fra det tyske samfund for Immunologi siger, at uvaccinerede mennesker i aldersgruppen over 60 år har en 3-4 gange højere risiko for at udvikle symptomer end vaccinerede mennesker. Og faren for tvungen indlæggelse overstiger endda denne risiko. I øjeblikket er vaccinerede mennesker indlagt på hospitalet med COVID-19 meget mindre end uvaccinerede. Hvis procentdelen af vaccinerede mennesker i Tyskland ikke var så høj, ville intensivafdelinger allerede være foran sammenbruddet.

Men hvordan ellers at forklare det alarmerende faktum, at antallet af såkaldte “vaccination gennembrud” (det vil sige inficerede mennesker med immunisering) i Tyskland vokser? Epidemiolog Berit Lange og andre eksperter forklarer dette tilsyneladende paradoks på en meget enkel måde: jo færre vaccinerede, jo færre gennembrud og vice versa. Formuleret endnu tydeligere: når 100% af mennesker vaccineres, vil 100% også blive vaccineret blandt patienter med coronavirus på hospitalet. Men i dette tilfælde ville deres antal være meget lavere end det er nu.

På baggrund af det stigende antal i Tyskland anbefaler eksperter stærkt boostervaccination, især i den gruppe, der er mest udsat for risiko. Virolog Oliver Kepler fortæller nyhedsbureauet DPA, at fire måneder efter den anden dosis af vaccinen falder immuniteten – hovedsageligt hos ældre-hurtigere end forventet. En anden grund til T. garnet. “vaccination gennembrud”: blandt de vaccinerede er der mange mennesker, der tror, at de er fuldt beskyttede og derfor bliver uforsigtige.

18 millioner uvaccinerede i Tyskland

Ved udgangen af året skal Tyskland fremskynde vaccinationstempoet, herunder gennem masseforsyning i supermarkeder, i virksomheder og i særlige immuniseringscentre. Fordi der stadig er 18 millioner uvaccinerede mennesker i landet (tæller ikke børn under 12 år). I henhold til “Forsa” Institut udført i demoskite, nevaxiniranite i Tyskland er hovedsagelig unge mennesker, deres andel i de østlige provinser af landet var højere, der er mere nevaxinirani blandt personer med migration rødder. Andre undersøgelser viser, at niveauet af anti-VA.er højere blandt de arbejdsløse, blandt de fattige og blandt tilhængere af ekstreme partier. I Tyskland er 67% af befolkningen fuldt vaccineret.

På nogle steder i landet er der allerede delvist indført restriktioner for personer, der ikke vaccineres og ikke er overmættede. I nogle tilfælde kan det også være nødvendigt at delvist begrænse kontakter for at bryde den nye bølge af pandemien-for eksempel til de mest massebegivenheder eller for de uvaccinerede.