Drama i huset til Vanko 1, Hvad sker der med hans datter

Mænd har en chance med datter Vanko 1, som blev efterladt alene. Fans af kult ortak Alexey Shamara dawn BG rapa opdagede hurtigt, at Ivan Glavchev, som pigen siger, slettes alle fælles billeder med den tidligere fyr. Og for et par måneder siden så de så forelsket ud!

I sin profil i et af de store sociale netværk ødelagde Ivana fuldstændigt alle minder fra den tidligere engel Chonin. Der er kun delte billeder med sin far Vanko 1. På sin side slettede førstnævnte også fotoseanser med Ivana fra netværket og fremhæver skud fra gymnastiksalen eller kørsel af luksusbiler.

Med Chonin, der er en bueskydningsatlet, har Ivana elsket siden midten af sidste år og offentliggjorde ofte fotos af kærlighed fra hendes daglige liv eller fra forskellige ture, som f.eks. Ifølge venner var deres forhold ret alvorligt, Ivana introducerede den valgte til sin far.

Forud for, at Glavchev var en ven af den fodboldspiller Boris Tyutyukov, som i øjeblikket er i Sozopol, og spillede også i Botev (Plovdiv), Vitosha, CSKA 1948 og Litex (Lovech). De var også sammen i omkring et år, men straks efter begyndte Golovcheva et eventyr med Chonin.

Vil det være muligt at finde en ny kærlighed hurtigt efter den nuværende adskillelse af Ivan Glavchev? Brunetten bruger netværkene til ofte at frigive stadig mere se .ede selfie-skud, der viser smalle hofter, tung makeup og indstillede læber, skriver Bulgarien i dag.