HOLDBARE MATERIALER OG GENVUNDET TRÆ TEKSTURERER EN HELT HVID BOLIG

Da hun var gravid med sit første barn, arbejdede hun og hendes mand på deres første hjem. Hun bad ham om at tage sig af det hele—hvilket resulterede i et traditionelt stylet hjem med masser af mørkt farvet træ og en maskulin æstetik. Da en anden ejendom blev tilgængelig i deres Chanhassen-kvarter, besluttede de at bygge et større hjem til deres voksende familie. Nu, hun ville være involveret.

“Jeg vil have hvid overalt,” fortalte husejeren Jennifer Horstman, ASID, Green AP, indretningsarkitekt og ejer af Lenoks House Design. Mandens eneste anmodning var at inkorporere genvundet træ.

I samarbejde med Ador Homes designede Horstman et fem-sengs, fem-bad, 5.000 kvadratmeter stort hjem på tre niveauer for den travle familie. “Hjemmet afspejler virkelig konens ønsker, mens hun viser sin mands jagttrofæer og tillader kiddoerne at løbe amok,” siger Horstman. “Vi startede med den lyseste hvide vi kunne finde, Benjamin Moore Super hvid, for de fleste af væggene.”

Men huset er ikke helt tomt for farve. Designeren introducerede derefter tekstur via en firben hud-stil grøn tapet i posten, abstrakt vægbeklædning i pulverrummet og genvundet træ til pejsemantel, loftbjælker og vægge i familieværelset på lavere niveau-med træ hentet fra lader i Kentucky (da mandens familie har væddeløbsheste i den tilstand). Sort blev en samlende funktion sammen med konens yndlingsgrøn.

Den dobbeltsidede pejs mellem spisestuen og ildstedet er pakket ind i en marmorlignende vægbeklædning. Kunst købt efter parret gift er hængt over grønne fløjlstole og fungerede som “et springpunkt for paletten i stuen,” siger Horstman.

Selvfølgelig, hjertet af hjemmet er køkkenet, med højt til loftet, dobbelt øer, holdbare kvarts bordplader, en åben koncept føler, og vedhæftet spisekammer. “Vi designede alt i køkkenet til at være brugervenligt sammen med et køleskab i spisekammeret med en glasfront, to opvaskemaskiner og en bar. Dette område handler om masser af familie og underholdende.”

Spisestuegulvet er et ombre flisemønster, der fjer i et brugerdefineret farvet hvidt egetræsgulv. The hearth room, på den anden side af pejsen, er det primære sted for at se morgen tegnefilm eller nyde et glas vin (kun forældre!). Planter i hele hjemmet tilføjer liv, lag og tekstur. Huset indeholder også en sport domstol og pistol værelse.

Selvom familien har opdaget, at trappevæggene skal males hvert år på grund af den nylige tilføjelse af en hvalp, “er alle de materialer, vi valgte, holdbare og elastiske,” siger Horstman. “Huset er tidløst på en behagelig, altid relevant måde. Og alt indeni holder godt!”