HVOR KØBER BOLIGBYGGERE MATERIALER?

Nyere forskning har vist, at tømmer værfter er de primære leverandører til hjem bygherrer. Lumberyards kan tilbyde engrosrabatter, sikre materialer af høj kvalitet og hjælpe med at spare tid og energi, når du arbejder på et projekt. Køb fra en tømmerhave kan være billigere (med et meget større udvalg af byggematerialer!) sammenlignet med detailhandlere med stor boks til forbedring af hjemmet.

I de fleste tilfælde, jo flere boliger der er bygget, jo mere sandsynligt får bygherren materialer fra en tømmerhave.

Hvorfor det?
Der er mange grunde, men de vigtigste grunde kommer ned til valg af materialer, års gennemprøvet service, ekspertrådgivning om materialer/produkter og eventuelle yderligere tjenester, som en tømmerhave kan tilbyde.

Et godt eksempel på en anerkendt leder inden for LBM-industrien, som mange bygherrer i Minnesota og Viconsin-området stoler på byggematerialer af høj kvalitet, er Pilebygningscenter.

En division af amerikanske tømmer og byggematerialer har 14 lokationer i Minnesota og er en del af en af de største nationalt rangerede byggeproduktdistributører i landet. Pil giver brugerdefinerede hjem bygherrer, bygning fagfolk, og DIY kunder en omfattende portefølje af tømmer og byggematerialer produkter og speciale tjenester i centrale Minnesota og <url> markeder.

En del af det, der adskiller pil fra andre leverandører af byggeprodukter, er deres specialtjenester, der er nyttige for både bygherrer og husejere.