Pfizer tabletter mod COVID er billigere end 95 lande

PFI .er indgår en aftale, som giver dig mulighed for at love en medicin med COVID-19, men den vil blive produceret og solgt til ingen pris i 95 fattige lande, hvor den er mere levende end halvdelen af verdens befolkning. Argumentet er, at det spor, er det, som er aftalt fra Merck minalia mesets, kato zayedno gøre imat potentiale og udvide betydeligt globalt, at produktionen for to runder af antivirusprogrammer hapchet. De, der kan, Ja, vil udveksle kurset for pandemiata, kommer ind. The Ne.York Times.

Ifølge silat på tvisten, Pfizer har fået tildelt en licens til hapcheto på Medicin Patent Pool, organisationen er intakt fra Nestopansk, bakket op af FN, i en aftale, der er tilladt på producent og sublicenseret. Dem, der vil modtage en formel på Pfizer for medicin, og vil være i stand til at sælge det til brug i 95 udviklingslande, især i Afrika og Asien, så den regulerende organisationer vil give medicin til disse steder.

Vprreki tova sshchestvat seriozni frygt gav tazi en stpka, at det ville være tilstrækkeligt, for ja se osiguri det er nødvendigt at tilbyde for medicin til et land, som vil blive givet til ja nyamat vaxini at krydse coronavirus. I lighed med aftalen med Megsk er tvisten med PFI .er fra rødheden af den fattige rust, som de slog kraftigt zasegnati fra virussen. Brasilien, der er forskellige fra nej-tezhkite statistik på sager af pandemier i verden, såsom Cuba, Irak, Libyen og Jamaica, og tryabva og kupuvat hapchet direkte fra Pfizer, nej-formentlig på en høj pris. Kina og Rusland er lande med gennemsnitlige indkomster, hvor de lever i alt 1, 5 milliarder sjæle, inklusive fra to tilbud, som Brasilien.