Viceborgmester hjælper med at teste Ypperstepræster for covid-fotos

Viceborgmester for uddannelse Stefan Stoyanov deltog personligt i at teste studerende ved deres tilbagevenden til klassen i den indledende fase i henhold til de nye regler for et sikkert miljø – med en dobbelt undersøgelse for covid hver uge.

Denne proces begyndte i dag i hele Plovdiv-regionen efter i går fandt den første procedure kun sted i nogle få skoler, som ikke havde valglokaler i .eekenden.

Stefan Stoyanov sluttede sig til endnu flere frivillige i klassen af sin datter, som er en første grader på Plovdiv skolo. “Børnene var glade, jeg så mange mennesker løbe til skolebørnene for 8 timer siden,” sagde stedfortræderen.- Borgmester. – Testene er enkle, der er ingen spændinger, alt sker inden for få minutter.”

Systemet er stort og har brug for lidt mere støtte end alle, stedfortræderen er overbevist om.- borgmester. Derfor, da hans skole begyndte at rekruttere frivillige, erklærede han sit ønske om at hjælpe. “Det er vigtigt at se, at der ikke er noget skræmmende og foruroligende. For børnene var det som et spil. Især efter 2-3 ugers fjernundervisning i et elektronisk miljø er deres behov for at vende tilbage i sagens natur meget håndgribelig, sagde Stoyanov.

Han forventer, at andre forældre efter lanceringen beslutter at acceptere at teste deres børn som en betingelse for at vende tilbage til klassen.

 

Dette skete i Luben Karavelov SU, hvor massetest begyndte i går. Men i dag er yderligere 6 børn vendt tilbage, hvis forældre har indgivet ansøgninger om samtykke med forsinkelsen, sagde direktør Slavka Shtereva. I øjeblikket studerer de i sig selv 4 ud af fem klasser i den indledende fase. Kun en forblev online, fordi hun ikke har samtykke fra 50% af forældrene. Og der vokser de villige.

Plovdiv Kommune har endnu ikke gennemført en undersøgelse af forældrenes forhold i gymnasiet, hvor Ministeriet for uddannelse og videnskab også lovede at begynde et trinvis afkast efter at have leveret det krævede antal prøver. Stefan Stoyanov forudsiger imidlertid, at andelen af samtykkende forældre der vil være mindst 60-70%. I den indledende fase blev der truffet nye foranstaltninger for at sikre et sikkert miljø af familierne på 57% af børnene fra 1.til 4. klasse i Plovdiv. Således returnerer distriktsbyen den største andel af klasser i distriktet-74%.

 

I Plovdiv samtykke, forældre til 55,18% af børnene fra den indledende fase. 59.67% af paralleller returneres i klassen.

I øjeblikket opsummerer den regionale uddannelsesafdeling de data, som skolerne har indsendt efter afslutningen af testen om morgenen.