Vores studerende med COVID-19 Fra Spanien rydder op på spartansk skole

31 børn fra Atanas Dimitrov Erhvervsskole for teknik og teknologi i Novaya showedagora viste positive resultater

Forsvarsministeriet sender et spartansk militærfly efter anmodning fra det spanske sundhedsministerium. Ni af vores studerende inficeret med COVID-19 skulle vende tilbage til Bulgarien med ham.

Der udarbejdes dokumentation for flyvningen, som forventes at finde sted onsdag med forbehold af alle sikkerhedsforanstaltninger.

November 13, seks ud af 31 elever fra Atanas Dimitrov, Vocational School for de Tekniske videnskaber og Teknologi i Novaja Zagora viste positive resultater af et antigen test for COVID-19 kort før gruppens fly fra Malaga via München til Sofia. Test udført efterfølgende ved PCR var også positive. Eleverne og deres ledsagende lærere vaccineres ikke ifølge de officielle oplysninger fra det oplyste ministerium.Gruppen besøgte Sevilla, Kongeriget Spanien, under” Erasmus ” – programmet sammen med fire lærere på samme skole, skriver dariknews.bg .

14. November 2021. studerende med et negativt testresultat sammen med to lærere vendte tilbage til Bulgarien. Gymnasieelever inficeret med COVID-19 og to andre lærere sættes i karantæne i en sovesal i Sevilla. Eleverne har ingen symptomer og har det godt.

 

“Der er en gruppe af børn fra Atanas Dimitrov, Vocational School for de Tekniske videnskaber og Teknologi i Novaja Zagora, der er i Sevilla under Erasmus-programmet,” Borgmester i Novaja Zagora Nikolay Grozev fortalte BTA. Den fungerende leder af RUO-Sliven, Boyan Aksakov, sagde også, at der er en gruppe i Sevilla, og at nogle af børnene har testet positivt for coronavirus.